A tápiókát a manióka növény gumós gyökeriből állítják elő. Kíváló alapanyaga lehet a gluténmentes konyhának.
Összetevők: tápióka keményítő
Felhasználása: Főleg az étel állagának kialakításában játszik szerepet. Elősorban a kukoricakeményítőhöz hasonlóan (tehát nem önmagában) használható pudingok, krémek, levesek, főzelékek, mártások, más lisztekkel keverve sütemények, kenyerek, péksütemények készítéséhez.
Átlagos tápérték 100 g termékben |
|
Energia |
1465 kJ / 353 kcal |
Zsír |
<0,5 g |
-amelyből telített zsírsavak |
0,1 g |
Szénhidrát |
88 g |
-amelyből cukrok |
0 g |
Rost |
0,5 g |
Fehérje |
0 g |
Só |
0,02 |
Tárolás: száraz, hűvös, napfénytől védett helyen
Gluténmentes termékeket előállító üzemben készült.
Allergén információ: A termék dióféléket is feldolgozó üzemben készült.
Származási hely: Thaiföld
Nettó tömeg: 250 g
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig
Habár mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, ennek ellenére is előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek folyamatosan változnak, ennek okán változhatnak a tápértékek, összetevők is. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Annak ellenére, hogy weboldalunkon folyamatosan frissítésre kerülnek az adatok, cégünk nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.