Fekete retekmag csíráztatásra
Latin megnevezés: raphanus sativus
TERMÉKJELLEMZŐK:
Szín: zöld levél, zöld csíra
Íz: a fekete retekre jellemző karakteres, csípős íz
Csíráztatás: 12 óra áztatás után
Csírázási idő: 3-5 nap. Az 5. napon jelentős hozamnövekedés várható, érdemes megvárni.
Öblítés: naponta legalább kétszer. Lehet naponta többször is átöblíteni, így hatékonyabb lehet a csíráztatás.
Fontos, hogy a nap folyamán ne álljanak vízben a magvak, mert a termék rothadásnak indulhat és fogyaszthatatlanná válik!
A csírázott termékről további képeket talál a fotóra kattintva. A termékfotó illusztráció.
Allergének a termékben: a csomagolás során nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat. A magvak átmosásával ez a felületi szennyeződés csökkenthető.