Mizuna - vörös csíráztatásra
(japán mustárspenót)
Latin megnevezés: Brassica campestris japonica rubra
TERMÉKJELLEMZŐK:
Szín: zöld levél és zöld csíra. Mikrozöldként vöröses színű levele lesz.
Íz: friss, különleges, enyhén mustáros karakter
Csíráztatás: 6 óra áztatás után
Csírázási idő: 7-10 nap
Öblítés: naponta legalább kétszer. Lehet naponta többször is átöblíteni, így hatékonyabb lehet a csíráztatás.
Fontos, hogy a nap folyamán ne álljanak vízben a magvak, mert a termék rothadásnak indulhat és fogyaszthatatlanná válik!
A csírázott termékről további képeket talál a fotóra kattintva. A termékfotó illusztráció.
Allergének a termékben: a csomagolás során nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat. A magvak átmosásával ez a felületi szennyeződés csökkenthető.