A mandulafa termése a világ összes olajos magvai közül az egyik legismertebb.
A mandulából készült liszt nagyszerűen felhasználható alapanyag lehet a konyhában. Változatos pékáruk készíthetők a segítségével.
Gluténmentes, fogyasztása azonban diófélékre érzékenyeknek nem ajánlott.
Összetevők: mandulaliszt
Felhasználási javaslat: Mivel jól fűszerezhető, édes és sós ételek készítésére egyaránt alkalmas. Ízletes kenyér, kalács, piskóta, muffin készíthető belőle más lisztekhez, alapanyagokhoz keverve.
Átlagos tápérték 100 g termékben |
|
|
Energia |
2608 |
Kj |
623 |
kcal |
Zsír |
54 |
g |
-amelyből telített zsírsavak |
4,2 |
g |
Szénhidrát |
10 |
g |
-amelyből cukrok |
6,9 |
g |
Rost |
11 |
g |
Fehérje |
24 |
g |
Só |
<0,01 |
g |
Tárolás: Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen
Allergén információk: diófélék-mandula
Gluténmentes termékeket előállító üzemben készült.
Származási hely: Spanyolország
Nettó tömeg: 250 g
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig
Habár mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, ennek ellenére is előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek folyamatosan változnak, ennek okán változhatnak a tápértékek, összetevők is. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Annak ellenére, hogy weboldalunkon folyamatosan frissítésre kerülnek az adatok, cégünk nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.