Allergének a termékben: glutén
Átlagos tápérték 100 g termékben: |
Energia |
1587 kJ (379 kcal) |
Zsír |
2 g |
-amelyből telített zsírsavak |
2 g |
Szénhidrát |
5,8 g |
-amelyből cukrok |
0 g |
Fehérje |
82 g |
Só |
0 g |
Felhasználási javaslat:
Felhasználható kenyérsütőgéppel vagy hagyományos módon készült pékáruhoz a liszt sikértartalmának növelésére. (Adagolás: 1 ek/500 g).
Búzahús készítése:
A búzahúsport meleg vízzel összekeverjük, így gumiszerű massza lesz. Cipókat formálunk belőle és min. 10 percig pihentetjük. Forrásban levő fűszeres vízbe dobva megfőzzük. Ha feljött a víz tetejére, kiszedjük és felszeleteljük. Tovább főzzük kb. 10 percig. Kihűlés után bepanírozva kisüthető, vagy egyéb "húsos" konyhatechnikával tovább feldolgozható.
Tárolás:
száraz, hűvös helyen
Származási hely:
Ausztria
Milyen diétába illeszthető:
Vegán
Vegetáriánus