Hús helyettesítésére szolgáló, növényi alapú alternatíva.
A texturált borsófehérje kocka új nézőpontba helyezheti a növényi táplálkozásról eddig alkotott képet.
Végre egy újabb növényi alternatíva a kockázott hús és a szójabab helyettesítésére adalékanyagok nélkül. A kocka saját tömegéhez képest képes lehet háromszor annyi folyadékot képes felvenni és felhasználásának szinte csupán a képzelet szabhat határt. Semleges alapíze révén kiválóan fűszerezhető, a pácolás során remekül felveheti az ízeket. A borsófehérje jól kiegyensúlyozott aminosavprofillal és magas lizinszinttel rendelkezhet. Sokoldalúságának köszönhetően ezentúl bármilyen hús alapú fogást "növényiesíthetünk".
Felhasználási terület:
Apróra vágott hús helyettesítésére alkalmas.
Összetevők: 100% texturált borsófehérje
Elkészítési javaslat:

300 g forró vízben keverjünk el 2-3 g Himalája sót és 1 evőkanál Eden Premium sómentes ételízesítőt, majd öntsük rá 100 g borsófehérje kockára, fedjük le és hagyjuk állni 10 percig. Keverjük az ételbe utolsó lépésként és csak melegítsük össze pár perc alatt, ne főzzük tovább.
Átlagos tápanyagtartalom 100 g termékben |
Energia |
1630 kJ |
385 kcal |
Zsír |
7 g |
-amelyből telített zsírsavak |
1,3 g |
Szénhidrát |
11 g |
-amelyből cukrok |
1,6 g |
Rost |
10 g |
Fehérje |
65 g |
Só |
1,1 g |
Tárolás: száraz, hűvös, napfénytől védett helyen
Gluténmentes termékeket előállító üzemben készült.
Allergén információ: A termék dióféléket is feldolgozó üzemben készült.
Származási hely: Norvégia
Nettó tömeg: 100 g
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig
Habár mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, ennek ellenére is előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek folyamatosan változnak, ennek okán változhatnak a tápértékek, összetevők is. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Annak ellenére, hogy weboldalunkon folyamatosan frissítésre kerülnek az adatok, cégünk nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.