Lisztkeverék gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, szójamentes, élesztőmentes, kukoricaliszt-mentes, kukoricakeményítő-mentes, burgonyamentes, rizsmentes, vegán, növényi alapú, hozzáadott cukor-mentes, hozzáadott zsiradék-mentes nokedli és házi tészták készítéséhez.
Összetevők: gluténmentes lisztkeverék (kölesliszt, quinoaliszt), tápióka keményítő, útifű maghéj liszt
Elkészítési javaslat:
HOZZÁVALÓK 1 ADAGHOZ
-70 g Bake-Free nokedli lisztkeverék
-95 g víz
-3 g Himalája só
Elkészítés: Keverjük össze a hozzávalókat és nokedli szaggatóval szaggassuk forrásban lévő, lobogó vízbe. Főzzük addig, amíg fel nem jönnek a víz tetejére (körülbelül 1 perc). Szűrjük le, majd hideg vízzel öblítsük át.
További receptekért látogass el ide .
Átlagos tápérték 100 g lisztkeverékben:
Energia:
|
1488 kJ
|
352 kcal
|
Zsír:
|
2,6 g
|
-amelyből telített zsírsavak:
|
0,6 g
|
Szénhidrát:
|
69 g
|
-amelyből cukrok:
|
<0,5 g
|
Rost:
|
7,2 g
|
Fehérje:
|
9,1 g
|
Só:
|
0,02 g
|
Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
Tárolás: száraz, hűvös, napfénytől védett helyen
Gluténmentes termékeket előállító üzemben készült.
Allergén információ: A termék dióféléket is feldolgozó üzemben készült. Nyomokban mustárt és szezámmagot tartalmazhat.
Származási hely: Magyarország
Nettó tömeg: 1000 g
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig
Habár mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, ennek ellenére is előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek folyamatosan változnak, ennek okán változhatnak a tápértékek, összetevők is. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat, hiszen minden esetben az a mérvadó. Annak ellenére, hogy weboldalunkon folyamatosan frissítésre kerülnek az adatok, cégünk nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.
A változó éghajlati viszonyok és a termőterületek eltérő tulajdonságai miatt, az egyes alapanyagok viselkedhetnek másképpen a korábbiakhoz képest. Számunkra fontos, hogy a lisztkeverékeinkhez ne használjunk stabilizáló szereket, ezzel is biztosítva a természetes alapanyagokat. Ennek okán, azonban a belőlük elkészített ételek milyensége enyhén eltérhet időnként, ezért a stabilitásért nem tudunk garanciát vállalni. Azért, hogy mindig a legjobb minőség kerüljön forgalomba, szigorú tesztrendszert fejlesztettünk ki, amin egytől-egyik átesnek a termékeink, emellett pedig mindig készítünk próbasütést is, hogy lássuk, hogyan viselkedik az alapanyag.