Gluténmentes, tejmentes, akár tojásmentes, szójamentes, kukoricaliszt-mentes, kukoricakeményítő-mentes, burgonyamentes, rizsmentes, élesztő mentes, vegán, növényi alapú panírmorzsa.
Összetevők: ivóvíz, aranylenmagliszt, tápióka keményítő, kölesliszt, bambuszrost, étkezési só, szódabikarbóna, guargumi
Felhasználási terület: gluténmentes, tejmentes, akár tojásmentes, szójamentes, kukoricaliszt-mentes, kukoricakeményítő-mentes, burgonyamentes, rizsmentes, élesztő mentes, akár vegán és növényi alapú ételek panírozásához, gombócokhoz, süteményekhez, fasírtok készítéséhez. Annak ellenére, hogy magas rost-, és fehérjetartalommal rendelkezik, IR és cukorbeteg diétában szigorúan gyors felszívódású szénhidrátként számolandó!
Elkészítési javaslat:
KROKETT RECEPT:
- 10 g Bake-Free gluténmentes panírmorzsa
- 200 g Bake-Free fánk-lángos lisztkeverék
- 4 g Himalája só
- csipet fekete őrölt tarkabors
- 200 g meleg víz
- kókuszolaj a sütéshez
ELKÉSZÍTÉS:
A kroketthez keverjük össze a lisztkeveréket a fűszerekkel és a vízzel. Osszuk 12 darab egyforma részre és nedves kézzel formázzunk belőlük kroketteket. Forgassuk meg zsemlemorzsában és bő, forró olajban süssük ki.
További receptekért látogass el ide .
|
Átlagos tápérték 100 g termékben:
|
Energia:
|
1266 kJ/302 kcal
|
Zsír:
|
4,2 g
|
-amelyből telített zsírsavak:
|
1,0 g
|
Szénhidrát:
|
33 g
|
-amelyből cukrok:
|
1,4 g
|
Rost:
|
26 g
|
Fehérje:
|
20 g
|
Só:
|
1,6 g
|
Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
Allergén információ: A termék diófélék-et is feldolgozó üzemben készült.
Származási hely: Magyarország
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig.
Figyelem, minőségét megőrzi a gyártástól számított 90 napig!
Tárolás: Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen.
Nettó tömeg: 200 g
Habár mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, ennek ellenére is előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek folyamatosan változnak, ennek okán változhatnak a tápértékek, összetevők is. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Annak ellenére, hogy weboldalunkon folyamatosan frissítésre kerülnek az adatok, cégünk nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.
A változó éghajlati viszonyok és a termőterületek eltérő tulajdonságai miatt, az egyes alapanyagok viselkedhetnek másképpen a korábbiakhoz képest. Számunkra fontos, hogy a lisztkeverékeinkhez ne használjunk stabilizáló szereket, ezzel biztosítva a természetes alapanyagokat. Ennek oka, azonban a belőlük elkészített ételek milyensége enyhén eltérhet időnként, ezért a stabilitásért nem tudunk garanciát vállalni. Azért, hogy mindig a legjobb minőség kerüljön forgalomba, szigorú tesztrendszert fejlesztettünk ki, ami egytől-egyik átesnek a termékeinken, és mindig készítünk próbasütést is, hogy lássuk, hogyan viselkedik az alapanyagból.